Vezi ce-i frustreaza pe romani la serviciu

Postat la 28 iulie 2010 100 afişări

Lipsa procedurilor de lucru este principala sursa de frustrare la locul de munca. Potrivit unui sondaj realizat de BestJobs, 41% dintre utilizatori se plang de lipsa procedurilor de lucru in cadrul companiilor in care activeaza, iar 25% dintre ei mentioneaza ca sursa de frustrare colegii dezordonati.

Aproape 13.000 de oameni chestionati de BestJobs au dat raspunsuri surprinzatoare la intrebarea "Ce te deranjeaza cel mai mult la locul de munca?". Nu scaderea salariilor, incertitudinea la locul de munca sau orele suplimentare sunt factori de stres, ci lipsa procedurii de lucru, care ii deranjeaza pe 41,47%, colegii dezordonati (25,12%) sau zgomotul si palavrageala din birou (13,52%). Angajatii se simt stresati si atunci cand au loc pea multe discutii la nivel de management sau prea multe sedinte.

Conslucia studiului a fost ca mediul de lucru afecteaza productivitatea angajatilor, iar lipsa unor obiective clare si a unor proceduri de lucru bine stabilite in cadrul organizatiilor duce inevitabil la ineficienta in randul angajatilor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BestJobs
/analize/resurse-umane/vezi-ce-i-frustreaza-pe-romani-la-serviciu-6741611
6741611
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.