Sute de tineri români se luptă pentru jobul visurilor: 1.200 de dolari lunar, cazare şi masă asigurate

Postat la 22 august 2013 4606 afişări

Compania aeriană Qatar Airways va veni pe 1 septembrie la Bucureşti, la hotelul Pullman din Capitală, pentru a intervieva candidaţi pentru funcţia de însoţitor de zbor, scrie Ziarul Financiar.

Sute de tineri români se luptă pentru jobul visurilor: 1.200 de dolari lunar, cazare şi masă asigurate

Compania scrie pe site-ul propriu că pentru a putea aplica potenţialii candidaţi trebuie să aibă minim 21 de ani, să ajungă la 212 cm cu mâinile ridicate, să fie absolvenţi de liceu şi să fie fluenţi în limba engleză. Persoanele care vorbesc şi o a doua limbă străină au un avantaj. De asemenea, însoţitorii de zbor trebuie să se mute la Doha, în Qatar. Compania aeriană zboară direct de la Bucureşti la Doha, potrivit Ziarului Financiar.

Selecţia va avea loc pe 1 septembrie, la Bucureşti. Detalii aici

Salariile pornesc de la 1.000 de dolari lunar, iar cazarea şi masa sunt asigurate. Zeci de români lucrează în prezent ca însoţitori de bord în aeronavele Qatar Airways.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
qatar,
resurse umane,
joburi,
concurs
/analize/resurse-umane/sute-de-tineri-romani-se-lupta-pentru-jobul-visurilor-1-200-de-dolari-lunar-cazare-si-masa-asigurate-11265830
11265830
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.