Primavara a adus cu 30% mai multe locuri de munca decat toamna trecuta

Postat la 01 mai 2010 23 afişări

Datele adunate de recrutori arata ca in aceasta primavara angajatorii au scos cu 30% mai multe posturi libere decat aveau in toamna, spre exemplu, iar Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) a anuntat recent aproape 10.000 de locuri de munca vacante, in toata tara.

"Numarul cel mai mare de oportunitati de cariera este oferit de industriile IT&C, BPO (Business Process Outsourcing) si de companiile care si-au dezvoltat centre regionale in Romania, care deservesc filialele din Europa cu servicii de contabilitate, achizitii, colectare de creante, managementul contractelor, resurse umane, suport IT si relatii cu clientii", enumera Dragos Gheban, directorul de dezvoltare al companiei de consultanta in resurse umane Catalyst Recruitment Solutions si organizatorul editiei de primavara a Targului Angajatori de Top.

Citeste mai multe in "Dati drumul la CV-uri! Vedeti aici cine angajeaza si ce se cauta"

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
resurse umane,
locuri de munca,
angajatori,
/analize/resurse-umane/primavara-a-adus-cu-30-mai-multe-locuri-de-munca-decat-toamna-trecuta-6064379
6064379
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.