Prima companie din România care are un departament pentru angajaţii nemulţumiţi

Autor: Razvan Muresan Postat la 13 iunie 2013 3653 afişări

Angajaţii nemulţumiţi îşi pot rezolva mai uşor probleme legate de relaţia cu colegii de serviciu prin intermediul unor colegi din companie care se ocupă exclusiv de rezolvarea dificultăţilor apărute la locul de muncă.

Prima companie din România care are un departament pentru angajaţii nemulţumiţi

Compania românească Bitdefender, producătorul uneia dintre cele mai performante şi eficiente game de soluţii de securitate informatică atestate pe plan internaţional, pune la dispoziţia angajaţilor săi un număr de telefon unde se colectează nemulţumirile angajaţilor pentru a fi rezolvate în cei mai scurt timp.

„Avem echipa de vânzări şi marketing. Escaladează la mine că ceva nu merge, că departamentul juridic mă blochează, că financiarul mă întârzie. Am zis să punem un om care să nu facă altceva decât să colecteze toate nemulţumirile. Să ştie toată lumea că dacă vor să se plângă trebuie să-l sune imediat pe respectivul angajat şi să se plângă”, spune Florin Talpeş, fondatorul Bitdefender şi unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri din România.

„Am decis să le strângem pe toate (reclamaţiile – n.red.), să le analizăm zi de zi şi să revizuim procesele. O lecţie pe care am învăţat-o este că simplificarea şi eficienţa pot să însemne lucuri foarte diferite de la un departament la altul. Cei care au funcţii suport şi cei din teren pot să înţeleagă diferit simplificarea unei proceduri şi să ducă de fapt la complicarea lucrurilor”, mai spune Talpeş.

Bitdefender este producătorul uneia dintre cele mai performante şi eficiente game de soluţii de securitate informatică atestate pe plan internaţional. În fiecare zi, tehnologia Bitdefender protejează datele digitale ale 400 de milioane de utilizatori, iar tehnologiile antivirus Bitdefender se clasează pe primul loc la nivel mondial în urma testelor specializate realizate de organisme independente de profil, printre care AV Test şi AV-Comparatives. Compania are 500 de angajaţi în România, dar şi în ţări precum SUA, Spania, Germania, Marea Britanie, Danemarca şi Emiratele Arabe Unite.

Urmărește Business Magazin

/analize/resurse-umane/prima-companie-din-romania-care-are-un-departament-pentru-angajatii-nemultumiti-10964512
10964512
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.