Iulian Patrascanu, Fine Law: "Multi dintre managerii care si-au pierdut locul de munca stau pe bara"

Postat la 01 mai 2010 89 afişări

Multi dintre managerii care anul trecut si-au pierdut locul de munca au probleme acum in a se reangaja. In primul rand pentru ca mai greu gasesc angajatori care sa le satisfaca pretentiile salariale (chiar daca sunt sensibil mai mici decat anul trecut) si apoi pentru ca si companiile au inteles ca in anii trecuti au angajat, luate de val, prea multi manageri care, in multe cazuri, nu au reusit sa confirme.

"Multi dintre managerii care si-au pierdut locul de munca stau pe bara o perioada destul de lunga, intre sase luni si un an, pana sa isi gaseasca altceva, iar unii dintre ei nu isi mai gasesc deloc o pozitie de management", spune Iulian Patrascanu, managing partner in cadrul casei de avocatura Fine Law.

Citeste mai multe in "Dati drumul la CV-uri! Vedeti aici cine angajeaza si ce se cauta"

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
resurse umane,
locuri de munca,
angajatori,
/analize/resurse-umane/iulian-patrascanu-fine-law-multi-dintre-managerii-care-si-au-pierdut-locul-de-munca-stau-pe-bara-6064394
6064394
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.