Cresc vânzările de mobilă

Autor: Ioana Matei Postat la 15 mai 2013 161 afişări

Producătorul de mobilă Lemet a înregistrat în primul trimestru al acestui an o cifră de afaceri de 36,48 milioane de lei, cu 21 procente mai mare faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Cresc vânzările de mobilă

Factorii pe care se sprijină creşterea afacerilor LEM'S au fost atât extinderea reţelei de magazine LEM’S la nivelul întregii ţări, cât şi dezvoltarea de spaţii tot mai generoase pentru fiecare magazin în parte. Reţeaua LEM’S numără peste 100 locaţii, iar suprafaţa totală de retail, la nivelul întregii ţări, depăşeşte 65.000 de metri patrati. Deschiderile de magazine noi au urmărit spaţii generoase în centre comerciale noi.

De la începutul anului Lemet a inaugurat cinci noi magazine LEM’S, la Craiova, Piteşti, Constanţa, Vălenii de Munte şi Târgu Neamţ urmând ca până la sfârşitul lui 2013 să deschidă şi să relocheze sau să extindă alte 12 magazine. „Şi anul acesta ne vom concentra pe deschideri şi relocări de noi magazine în spaţii tot mai generoase, în următorii doi ani avem însă ca prioritate Capitala.  Aici ne dorim o mai bună acoperire teritorială” declară directorul comercial al retelei, Adrian Rizea.

Magazinele de mobilă ale Lemet operează sub brandul LEM’S, iar numarul de angajati care lucreaza in fabrica si in reteaua Lem’s este de 1350.  Fabrica Lemet din Câmpina a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie acoperind o suprafaţă de peste 35.000 de metri patrati. Capacitatea actuală de prelucrare a Lemet este de aproximativ 1.200.000 de metri pătraţi de PAL pe an, pe poarta fabricii ieşind anual peste 360.000 de module de mobilă.

Urmărește Business Magazin

/analize/industrie/cresc-vanzarile-de-mobila-10878952
10878952
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.