Zuckerberg ar putea ajunge mai sărac cu 2 miliarde de dolari în urma ofertei publice a Facebook

Postat la 04 mai 2012 6 afişări

Preţul ofertei publice iniţiale a Facebook ridică întrebarea cât valorează acţiunile deţinute de Mark Zuckerberg, potrivit Forbes, care estimează că în urma operaţiunii averea fondatorului companiei ar fi de 15,5 miliarde dolari, sub nivelul estimat anterior.

În topul din acest an al miliardarilor publicat de Forbes în luna martie, Zuckerberg, director general al Facebook, figurează cu o avere netă de 17,5 miliarde de dolari.

Presupunând că Facebook va fixa preţul ofertei publice la nivelul maxim al intervalului stabilit, de 35 de dolari pe acţiune, averea lui Zuckerberg va fi cu 2 miliarde de dolari mai mică, de circa 15,5 miliarde de dolari, se arată în articol.

Reţeaua de socializare a indicat un interval de preţ de 28-35 dolari pe acţiune pentru cea mai mare ofertă oferta publică iniţială din istoria Silicon Valley, prin care Facebook vrea să atragă circa 10,6 miliarde de dolari.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Zuckerberg,
Facebook,
dolari
/actualitate/zuckerberg-ar-putea-ajunge-mai-sarac-cu-2-miliarde-de-dolari-in-urma-ofertei-publice-a-facebook-9594256
9594256
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.