Ziua reducerilor la Blue Air - cât economiseşti dacă rezervi astăzi un bilet

Autor: Razvan Muresan Postat la 12 august 2013 2560 afişări

Compania aeriană low-cost Blue Air, a treia companie din România după numărul de pasageri transportaţi, scoate la promoţie biletele de avion rezervate în 12 august 2013 şi valabile până în 29 martie 2014.

Ziua reducerilor la Blue Air - cât economiseşti dacă rezervi astăzi un bilet

Pasagerii care achiziţionează biletele în cursul zilei de 12 august beneficiază de o reducere de 15%.

Blue Air este al doilea jucător pe piaţa low-cost în România, după compania Wizz Air. Blue Air esti­mează pentru acest an un trafic de pasageri similar cu cel de anul trecut, respectiv 1,5 milioane de persoane.

Operatorul aerian a fost vândut cu 30 mil. euro către o firmă recent înfiinţată, Airline Management Solutions, deţinută de patru români, dintre care doi foşti angajaţi ai Blue Air. Tranzacţia include doar brandul, platforma de vânzare şi biletele plătite de clienţi în avans, nu şi flota de avioane. Compania Blue Air a fost scoasă la vânzare de către Casa de Insolvenţă Transilvania pentru a recupera o parte din datoriile Romstrade, compania lui Nelu Iordache, care a intrat în insolvenţă în decembrie anul trecut. Firma Airline Management Solutions este înfiinţată de patru acţionari români, Teodor Cristian Rada (33%), Marius Mihail Puiu (33%), Tudor-Zamfir Constantinescu (17%) şi Luciana Păunescu (17%), potrivit datelor de la Registrul Comerţului. În companie lucrează 380 de angajaţi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
blue air,
bilet,
reduceri,
pasageri,
companie,
promotie
/actualitate/ziua-reducerilor-la-blue-air-cat-economisesti-daca-rezervi-astazi-un-bilet-11247239
11247239
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.