ZIUA COPILULUI în Capitală: Baloane pictate, Jocuri Olimpitice, spectacole, concerte şi ateliere de 1 Iunie

Postat la 31 mai 2013 50 afişări

O expoziţie de baloane pictate de copii şi părinţi, o primă ediţie a Jocurilor Olimpitice, spectacole de teatru, expoziţii şi ateliere în muzee, concerte în parcuri, la Operă, dar şi în centre comerciale vor însufleţi Capitala începând de vineri, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului.

ZIUA COPILULUI în Capitală: Baloane pictate, Jocuri Olimpitice, spectacole, concerte şi ateliere de 1 Iunie

 Astfel, Muzeul Naţional al Satului "Dimitrie Gusti" organizează, sâmbătă şi duminică, între orele 10.00 şi 19.00, programe dedicate copilăriei. Muzeul propune ateliere interactive pentru copii şi părinţi, expoziţii, grădinărit, dar şi piese de teatru şi numere de magie.

De asemenea, Muzeul Naţional al Ţăranului Român îi aşteaptă pe cei mici sâmbătă, în curtea instituţiei, între orele 10.00 şi 18.00, la un mic târg de jucării făcute de artişti şi studenţi. Totodată, va fi pusă în scenă o piesă de animaţie, "File de poveste", cu trupa de copii a atelierului de teatru de la Muzeul Ţăranului, reprezentaţia fiind o combinaţie între păpuşi, actorie şi teatru de umbre. Tot de Ziua Copilului va fi organizat un atelier de confecţionat manual hârtie, unul de cusut păpuşi, cursuri de pictură şi un concurs de tir cu arcul în curtea muzeului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ziua-copilului-in-capitala-baloane-pictate-jocuri-olimpitice-spectacole-concerte-si-ateliere-de-1-iunie-10914892
10914892
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.