Zgonea: Nu cred că lui Băsescu, politician pe care îl apreciez, îi trebuie consilier să se joace pe Facebook

Postat la 18 iunie 2013 52 afişări

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat marţi că şeful statului, Traian Băsescu, este un bun comunicator, el arătând că îl apreciază ca politician şi că îl cunoaşte de când era student, iar Traian Băsescu ministru al Transporturilor.

Zgonea: Nu cred că lui Băsescu, politician pe care îl apreciez, îi trebuie consilier să se joace pe Facebook

 Zgonea a mai spus că apreciază foarte mult simţul umorului de care dă dovadă Traian Băsescu, precum şi viteza cu care acesta i-a răspuns la problemele pe care le-a ridicat referitoare la cheltuielile de personal ale Administraţiei Prezidenţiale.

"Sunt frământat pentru că domnia sa este un foarte bun comunicator şi a demonstrat că, chiar şi atunci când e mai liniştit aşa şi spune că preşedintele Băsescu coabitează, este un jucător politic şi un foarte abil comunicator. În 2004 cheltuielile de personal au fost 5,3 milioane de lei, dar în 2013 sunt 10,38, la 203 persoane. Deci mai puţine persoane cu 17, dar s-au dublat cheltuielile de personal", a spus Zgonea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/zgonea-nu-cred-ca-lui-basescu-politician-pe-care-il-apreciez-ii-trebuie-consilier-sa-se-joace-pe-facebook-10980365
10980365
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.