Zgonea a transmis invitaţia ca preşedintele Parlamentului ungar să vină la Bucureşti

Postat la 05 martie 2013 19 afişări

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat că a transmis în întâlnirea cu ministrul ungar de Externe, Janos Martonyi, invitaţia către preşedintele Parlamentului de la Budapesta, Laszlo Kover, de a veni în vizită la Bucureşti, în condiţiile în care acesta vine des în Transilvania.

Zgonea a transmis invitaţia ca preşedintele Parlamentului ungar să vină la Bucureşti

 "Diplomaţia parlamentară în acest moment suferă, este blocată de aproape un an şi jumătate. Dumneavoastră, ca jurnalişti, aţi observat că preşedintele Parlamentului ungar vine mai des în Transilvania să se întâlnească cu comunităţile maghiare decât să vină la Parlamentul României şi să aibă o întâlnire cu omologii domniei sale, cu mine sau cu domnul Antonescu, să avem o dezbatere în interiorul Parlamentului", a afirmat Zgonea, după întrevederea cu ministrul Martonyi.

El a arătat că o vizită a lui Kover în Parlamentul României "ar putea depresiona" anumite declaraţii pe care acesta le-a făcut în trecut şi care "au lăsat o groapă între cele două parlamente".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/zgonea-a-transmis-invitatia-ca-presedintele-parlamentului-ungar-sa-vina-la-bucuresti-10637523
10637523
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.