Zeci de oameni păcăliţi! Vaccinaţi cu ser fiziologic, în loc de Pfizer

Postat la 24 aprilie 2021 2353 afişări

Zeci de oameni păcăliţi! Vaccinaţi cu ser fiziologic, în loc de Pfizer

Un medic italian din Falconara Marittima, o comună din provincia Ancona, regiunea Marche, este anchetat după ce ar fi vaccinat 30 de pacienţi cu ser fiziologic în loc de dozele anti-Covid de la Pfizer.

Acum, anchetatorii din Ancona, coordonaţi de Parchet, investighează cazul. De altfel, în cabinetul medicului au avut loc percheziţii, după ce trei pacienţi s-au declarat suspicioşi cu privire la reticenţa medicului de a elibera certificate de vaccinare şi la o serie de inexactităţi cu privire la tipul de vaccin inoculat, informează Agerpres.

Un caz similar a fost înregistrat şi în luna ianuarie, în provincia autonomă Trento, dar aici totul a fost din greşeală. Atunci, 12 angajaţi din sănătate au fost injectaţi cu ser fiziolog în loc de vaccin, din cauza unui schimb de flacoane.

Doze Pfizer contrafăcute, descoperite în Mexic şi Polonia. Unele flacoane erau ţinute în lăzi frigorifice de voiaj şi aproape 80 de persoane au fost deja vaccinate cu serul fals

Compania Pfizer susţine că a identificat, în Mexic şi Polonia, primele cazuri confirmate de versiuni contrafăcute ale vaccinului său Covid-19 pe care l-a dezvoltat împreună cu BioNTech.

Astfel, infractorii profită de naivitatea oamenilor şi încearcă să exploateze campania mondială de imunizare împotriva noului coronavirus.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
oameni,
pfizer,
vaccinari

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.