Zeci de mii de sindicalisti in Piata Victoriei: "Ne-ati ciuruit, va ciuruim",

Postat la 19 mai 2010 43 afişări

Peste 40.000 de protestatari participa la mitingul din fata Guvernului, potrivit estimarilor liderilor sindicali, alte grupuri continuand sa intre in Piata Victoriei. Pe de alta parte, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Capitalei, Marius Militaru, a declarat pentru MEDIAFAX ca aproape 20.000 de sindicalisti participa la miting, pana in prezent nefiind inregistrate incidente.

El a precizat ca pana in prezent nu au fost inregistrate incidente, iar participantii la miting stau in zonele amenajate pentru protest.

Lozincile protestatarilor

Liderii sindicalistilor le spun participantilor la miting "Tineti mana pe portofele, Guvernul e aproape si atenteaza la portofelul dumneavoastra".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
sindicalisti,
proteste
/actualitate/zeci-de-mii-de-sindicalisti-in-piata-victoriei-ne-ati-ciuruit-va-ciuruim-6134535
6134535
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.