Zece mii de oameni, aşteptaţi la mitingul producătorilor agricoli de miercuri

Postat la 07 noiembrie 2012 5 afişări

Zece mii de oameni, care vor veni din provincie cu 200 de autocare, sunt aşteptaţi în Bucureşti, miercuri, la mitingul producătorilor agricoli, organizat de Liga Asociaţiilor Producătorilor Agricoli din România -LAPAR, împreună cu Federaţia Crescătorilor de Bovine, Holstein.Ro şi Federaţia Romovis.

Mitingul, intitulat "S.O.S. - Salvaţi agricultura!" şi autorizat de Primăria Capitalei ca adunare publică, va avea loc în Piaţa Victoriei, între orele 11.00 şi 15.00. Protestul este organizat în contextul nemulţumirilor legate, printre altele, de recuperarea subvenţiilor şi acordarea ajutorului de 220 de euro pe hectar, potrivit LAPAR. "Miercuri, 7 noiembrie, în Piaţa Victoriei, va avea loc o adunare publică organizată de Liga Asociaţiilor Producătorilor Agricoli din România, (LAPAR) împreună cu Federaţia Crescătorilor de Bovine din România (FCBR), Holstein.Ro, Federaţia Romovis, Asociaţia Naţională Profesională Legume-Fructe, care se va desfăşura după un program prestabilit, în intervalul orar 11.00 - 15.00, conform protocolului aprobat de Primăria Capitalei. La activitate, organizatorii au anunţat prezenţa a 10.000 de persoane din provincie care se vor deplasa cu aproximativ 200 de autocare", se arată într-un comunicat de marţi al Jandarmeriei Bucureşti.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
miting,
agricultura,
producatori,
protest
/actualitate/zece-mii-de-oameni-asteptati-la-mitingul-producatorilor-agricoli-de-miercuri-10280212
10280212
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.