ZebraPay merge la Billa

Postat la 12 octombrie 2010 37 afişări

ZebraPay, o companie care furnizeaza pe piata locala terminale de plata a facturilor si de reincarcare a cartelelor telefonice, a incheiat un parteneriat cu Billa, terminalele urmand sa fie disponibile in mai multe magazine din retea in urmatoarea perioada.

Deocamdata, este vorba despre trei magazine Billa, la care se adauga alte cateva din retelele Kaufland, Auchan, Cora si Carrefour. Compania care si-a inceput activitatea pe piata locala anul trecut numara peste 60 de terminale in 20 de orase din tara si anuntase anterior ca are in plan sa atinga o cifra de ordinul sutelor sau chiar miilor de terminale pana la finalul acestui an.

"Prin intermediul acestor terminale, clientii pot realiza diverse operatiuni cu plata instant, cash. Se pot efectua momentan reincarcari ale cartelelor de telefonie mobila, se pot cumpara bilete CFR sau tonuri de apel pentru telefonul mobil, iar in viitor vor putea fi achitate facturi si achizitionate jocuri, programe informatice sau abonamente la ziare si reviste", sustine Radu Ciorbea, directorul general al companiei.

Anul acesta ar putea trece prin terminalele companiei cateva milioane de euro, potrivit unor estimari anterioare ale lui Ciorbea, in cea mai mare parte din reincarcarea electronica a cartelelor de telefonie mobila, in conditiile in care, din intreaga piata de 2,8 de miliarde de euro a telefoniei mobile, cam 35% inseamna venituri din cartele preplatite. Pe acest segment, competitia este deja destul de stransa, companii care permit plati electronice prin terminale de tip POS disputand deja de cativa ani o felie din piata de cartele preplatite, din care mai mult de jumatate inseamna reincarcari electronice, iar restul vanzare de cartele razuibile.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
ZebraPay,
Billa
/actualitate/zebrapay-merge-la-billa-7469038
7469038
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.