Yahoo preia serviciul de blogging Tumblr pentru 1,1 miliarde de dolari

Postat la 20 mai 2013 26 afişări

Yahoo! va prelua Tumblr, serviciu care găzduieşte 108 milioane de bloguri, pentru 1,1 miliarde de dolari, directorul general Marissa Mayer încercând să atragă mai mulţi utilizatori şi contracte de publicitate.

Yahoo preia serviciul de blogging Tumblr pentru 1,1 miliarde de dolari

 Tumblr, cu sediul central în New York, va continua să găzduiască cele peste 108 milioane de bloguri, iar directorul general fondator al companiei, David Karp, în vârstă de 26 de ani, va răspunde în continuare de site, se arată într-un comunicat al Yahoo!, relatează Bloomberg.

Mayer mizează că Tumblr va contribui la creşterea atractivităţii Yahoo! pe piaţa publicităţii online, pe care concurează cu Google şi Facebook.

Preţul care va fi plătit, de aproximativ o cincime din numerarul de 5,4 miliarde de dolari de care dispune Yahoo!, scoate în evidenţă importanţa dată de Mayer planului de relansare a companiei, consideră Zachary Reiss-Davis, analist la Forrester Research.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/yahoo-preia-serviciul-de-blogging-tumblr-pentru-1-1-miliarde-de-dolari-10889956
10889956
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.