Yahoo! îi ajută pe deţinătorii de smartphone să realizeze propriile filme

Postat la 03 iulie 2013 41 afişări

Grupul de internet american Yahoo! a anunţat, marţi, că a cumpărat compania Qwiki, care dezvoltă o aplicaţie ce îi ajută pe deţinătorii de smartphone să realizeze propriile filme cu ajutorul fotografiilor şi clipurilor lor.

Yahoo! îi ajută pe deţinătorii de smartphone să realizeze propriile filme

 Valoarea tranzacţiei nu a fost dezvăluită, însă este estimată de presa americană de specialitate la o sumă cuprinsă între 40 şi 50 de milioane de dolari.

Qwiki este un start-up newyorkez care a dezvoltat o aplicaţie ce permite convertirea fotografiilor şi înregistrărilor video realizate cu un telefon inteligent (smartphone) într-un film "acompaniat" de muzică.

Grupul Yahoo! Inc. încearcă să îşi revigoreze imaginea şi să atragă mai mulţi tineri, sub conducerea actualului director general al companiei, Marissa Mayer.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/yahoo-ii-ajuta-pe-detinatorii-de-smartphone-sa-realizeze-propriile-filme-11076232
11076232
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.