YAHOO a atras în iulie mai mulţi vizitatori decât GOOGLE în SUA, pentru prima dată din 2011

Postat la 23 august 2013 27 afişări

Yahoo a atras în luna iulie mai mulţi vizitatori americani decât Google pentru prima dată din mai 2011, indicând că planurile de redresare au început să dea roade.

YAHOO a atras în iulie mai mulţi vizitatori decât GOOGLE în SUA, pentru prima dată din 2011

 Site-urile Yahoo au atras peste 196 milioane de vizitatori în luna iulie, cu 21% mai mulţi faţă de nivelul din aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit datelor ComScore, transmite Bloomberg.

Astfel, Yahoo a întrecut Google cu 4,3 milioane de vizitatori. Google, care operează cel mai popular motor de căutare din lume, a înregistrat 191,7 milioane de vizitatori din SUA în iulie, în creştere cu mai puţin de 1%.

Datele nu includ serviciul Tumlr, cumpărat recent de Yahoo, şi nici numărul de utilizatori de pe platforme mobile, precum smartphone-uri şi tablete.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/yahoo-a-atras-in-iulie-mai-multi-vizitatori-decat-google-in-sua-pentru-prima-data-din-2011-11267979
11267979
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.