Wu Xing aşteaptă o creştere de 10% în 2012

Autor: Ioana Mihai Postat la 08 februarie 2012 15 afişări

În 2011, lanţul de restaurante de mâncare chinezească Wu Xing a înregistrat o cifră de afaceri cu 7% mai mare decât anul precedent.Remus Tiucă, directorul general al Wu Xing spune că, deşi a fost an greu din punct de vedere economic şi cu multe obstacole, cifra de afaceri a companiei pe 2011 a fost de 4,5 milioane de lei, cu 7 procente mai mare decât în 2010.

Creşterea s-a datorat în cea mai mare parte extinderii reţelei de restaurante. "Anul 2011 s-a încheiat bine pentru noi, nu putem spune că am dat lovitura, dar nici că am fost în prăpastie. Mai ales că în acest an am avut curaj şi ne-am extins în zona Pipera, printr-un restaurant la Pipera Business Tower care deserveşte clădirile de birouri aferente şi nu numai", a declarat Remus Tiucă.

În 2011, comanda medie deşi în scădere cu 10% faţă de anul precedent a fost compensată parţial de creşterea numărului de comenzi la domiciliu. Între 300 şi 500 de bucureşteni au comandat zilnic mâncare chinezească.

"Anul 2012 este un an al continuităţii proiectelor deja demarate şi a planurilor de dezvoltare, mai ales că vom deschide un nou restaurant Wu Xing în zona Centrului Vechi al Capitalei", mai spune Tiucă. Odată cu această investiţie, numărul de comenzi zilnice va creşte iar profitul va fi cu 10% mai mare decât 2011. Cifra de afaceri prognozată pentru 2012 este mai mare cu 10%, iar planurile de dezvoltare a reţelei de restaurante vor continua să fie principala direcţie de acţiune pentru echipa Wu Xing.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Wu Xing,
creştere,
restaurante
/actualitate/wu-xing-asteapta-o-crestere-de-10-in-2012-9216883
9216883
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.