WSJ: Microsoft este acuzată că a dat mită pentru obţinerea unor contracte cu statul

Postat la 21 martie 2013 19 afişări

Gabriel Sandu, ministru când statul a plătit 31 mil. $ şi a semnat alte contracte de 104 mil. euro cu Microsoft, spune că este „imposibil“ să fi existat un act de corupţie.

WSJ: Microsoft este acuzată că a dat mită pentru obţinerea unor contracte cu statul

 Gigantul american Mi­crosoft este acuzat, potrivit unui articol publicat de cel mai cunoscut ziar economic din lume, The Wall Street Journal, că resellerii şi consultanţii lui ar fi dat mită pentru obţinerea unor contracte guvernamentale, în România, China şi Italia.

În cazul României, ancheta urmă­reşte să afle dacă Microsoft a avut un rol în oferirea de mită, de către reselleri ai săi, unor oficiali ai Ministerului Comuni­caţiilor din România, potrivit publicaţiei.

Până în acest moment nu există o acuzaţie oficială împotriva Microsoft. Compania a anunţat că tratează cu seriozitate sesizările şi că va coopera cu autorităţile în cazul unei anchete.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/wsj-microsoft-este-acuzata-ca-a-dat-mita-pentru-obtinerea-unor-contracte-cu-statul-10682172
10682172
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.