Wizz Air se mută pe Otopeni cu tarife de până la trei ori mai mari, deşi anunţa că scumpeşte cu doar 4%

Postat la 13 martie 2012 16 afişări

Low-costul Wizz Air a dublat şi chiar triplat preţul biletelor de avion pentru deplasările în străinătate care vor avea loc după 25 martie, data la care va muta zborurile pe aeroportul Otopeni. Deşi reprezentanţii companiei transmiteau că această mutare va creşte preţul biletelor cu 4%, de fapt, pe unele destinaţii tariful biletelor este similar cu cel practicat de compania aeriană de linie regulată Tarom (care oferă şi o masă la bordul avionului).

De exemplu dacă în februarie un bilet dus-întors pe Bucureşti-Bruxelles se putea rezerva cu 460 de lei (cu toate taxele, inclusiv cea de plată cu cardul) pentru o călătorie la sfârşitul lunii martie de vineri până luni, acum un bilet rezervat cu aproape cinci luni înainte tot pentru o călătorie de vineri până luni costă 946 de lei. Data de călătorie luată în calcul este 17-20 august. La Tarom o călătorie pe aceeaşi rută şi în aceeaşi perioadă costă 1.000 de lei .

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Otopeni,
Wizz Air,
tarife,
scumpire
/actualitate/wizz-air-se-muta-pe-otopeni-cu-tarife-de-pana-la-trei-ori-mai-mari-desi-anunta-ca-scumpeste-cu-doar-4-9395263
9395263
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.