Wizz Air reduce marţi tarifele biletelor cu 20%. Oferta e condiţionată de accesul în Wizz Discount Club, taxat cu 30 de euro pe an

Autor: Razvan Muresan Postat la 03 septembrie 2013 506 afişări

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană din România după numărul de pasageri transportaţi, reduce marţi, 3 septembrie 2013, tarifele biletelor cu 20%. Reducerea se aplică numai posesorilor de card Wizz Discount Club, care costă peste 120 de lei.

Wizz Air reduce marţi tarifele biletelor cu 20%. Oferta e condiţionată de accesul în Wizz Discount Club, taxat cu 30 de euro pe an

Compania Wizz Air, cel mai mare transportator aerian din România după numărul de pasageri, percepe taxe mai mari pentru bagajele de mână aduse de călători la bordul aeronavelor decât cele comunicate în luna octombrie a anului trecut, când oficialii anunţau taxarea suplimentară a bagajelor transportate până atunci gratuit. Niciun oficial al Wizz Air nu a anunţat public schimbarea cuantumului taxelor.

Wizz Air a transportat anul trecut 2,76 milioane de pasageri, potrivit oficialilor companiei aeriene low-cost, trafic în creştere 2,2% faţă de 2011 şi sub estimările de 3 milioane de euro anunţate în octombrie. Pentru anul acesta este estimat un trafic de peste 3 milioane de pasageri pe piaţa locală.Compania maghiară Wizz Air are ca in­vestitor prin­cipal fon­dul american de private equity Indigo Partners. Celelalte companii aeriene care operează în România nu percep taxe pentru bagajele de mână.

Wizz Air este singura companie din România care taxează bagajele de mână. Doar bagajele de mână mici pot fi transportate gratis, în anumite condiţii. Iată când poate fi transportat un bagaj de mână gratis.  

Dacă dimensiunile bagajului de mână sunt mai mari de 42x32x25cm, atunci bagajul de mână costă. Află care sunt tarifele unui bagaj de mână la Wizz Air în articolul Cât costă un bagaj de mână la Wizz Air.  

Bagajele de cală pot fi transportate în aeronavele Wizz Air contra cost. Află care sunt tarifele unui bagaj de cală la Wizz Air în articolul Cât costă un bagaj de cală la Wizz Air.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
reducere,
wizz air,
bilete,
tarife,
companie aeriana
/actualitate/wizz-air-reduce-marti-tarifele-biletelor-cu-20-oferta-e-conditionata-de-accesul-in-wizz-discount-club-taxat-cu-30-de-euro-pe-an-11289312
11289312
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.