Wizz Air lansează trei rute noi din Cluj şi Iaşi spre Grecia

Autor: Cosmin Pirv Postat la 12 martie 2021 42 afişări

Compania Wizz Air anunţat vineri lansarea a trei rute noi, din Cluj şi Iaşi, spre Grecia. Acestea vor fi disponibile din 11 iunie.

Wizz Air lansează trei rute noi din Cluj şi Iaşi spre Grecia

Astfel, Wizz Air va conecta Cluj-Napoca cu Zakynthos şi Mykonos, şi oraşul Iaşi cu Santorini, cu două zboruri/săptămână ce vor fi operate către fiecare destinaţie începând cu 11 iunie 2021.

Tarifele încep de la 189 de lei, iar biletele sunt deja disponibile online.

Aceste noi servicii se adaugă celor cinci rute deja existente operate de la Bucureşti către unele dintre cele mai populare destinaţii de vacanţă din Grecia.

„Grecia este probabil destinaţia externă de vacanţă preferată de români datorită peisajelor sale frumoase, apei cristaline şi preparatelor culinare delicioase. Renumită pentru plajele minunate şi viaţa de noapte bogată, insula Zakynthos este o destinaţie excelentă pentru toate vârstele şi gusturile. Situate în sudul Greciei, atât Mykonos, cât şi Santorini prezintă o arhitectură uluitoare, cum ar fi casele din satul Pyrgos, şi sunt bogate în oportunităţi turistice, variind de la situri istorice şi plaje frumoase la diverse sporturi nautice. Santorini aduce, de asemenea, o oportunitate exclusivă, deoarece găzduieşte un vulcan încă activ, dar perfect sigur de vizitat”, au anunţat reprezentanţii companiei low-cost.

„Continuăm să vedem o cerere susţinută pentru destinaţii de vacanţă din Cluj-Napoca şi Iaşi şi răspundem cu noi rute către Grecia, una dintre destinaţiile externe de vacanţă preferate ale românilor. Astfel, oferim acum opt rute între România şi unele dintre staţiunile renumite din Europa în care românii pot călători în siguranţă, profitând de tarifele noastre foarte mici”, a declarat Andras Rado, Senior Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
wizz air,
cluj,
iaşi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.