Wizz Air intră pe piaţa din Moldova şi va lansa două zboruri din Chişinău către Roma şi Veneţia

Postat la 13 iunie 2013 178 afişări

Wizz Air a anunţat joi lansarea a două zboruri din Chişinău, către Roma şi Veneţia, din 24 septembrie, acestea fiind primele rute operate din Republica Moldova de către compania aeriană low-cost.

Wizz Air intră pe piaţa din Moldova şi va lansa două zboruri din Chişinău către Roma şi Veneţia

 "Ambele rute vor fi operate iniţial de două ori pe săptămână şi reprezintă primele zboruri low fare din Moldova. Traficul aerian moldovenesc a avut o creştere constantă şi va beneficia de tarifele accesibile pentru a atrage şi mai mulţi pasageri. Moldova are relaţii comerciale principale cu Europa de Vest unde mulţi moldoveni şi lucrează. Turiştii, oamenii de afaceri şi diaspora moldovenească vor aprecia accesul la servicii aeriene accesibile între Moldova şi Europa de Vest", se arată într-un comunicat al companiei.

Biletele pentru zborurile Wizz Air din Chişinău spre Roma Ciampino şi Veneţia Treviso pot fi achiziţionate pe wizzair.com cu tarife începând de la 19.99 euro (un singur zbor, cu toate taxele incluse).

"Acordul European Open Skies are ca efect competiţia prietenoasă şi salutăm alăturarea Moldovei la spaţiul aerian comun, ceea ce va conduce la o creştere a numărului de pasageri şi de turişti. (...)Estimăm să transportăm peste 60.000 de pasageri pe cele două rute din Chişinău spre Italia", a declarat într-un comunicat Gyorgy Abran, director comercial Wizz Air.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/wizz-air-intra-pe-piata-din-moldova-si-va-lansa-doua-zboruri-din-chisinau-catre-roma-si-venetia-10964658
10964658
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.