Wizz Air anunţă o nouă destinaţie de pe aeroportul din Bucureşti. Vezi care sunt tarifele

Postat la 26 octombrie 2016 329 afişări

Wizz Air anunţă o nouă destinaţie de pe aeroportul din Bucureşti. Vezi care sunt tarifele

Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunţat o nouă rută între Bucureşti şi Varşovia. Începând cu iunie 2017 compania va aloca cea de-a şaptea aeronavă bazei din Varşovia şi va începe să opereze pe şapte noi rute care vor conecta Varşovia cu patru capitale din Europa Centrală şi de Est: Bucureşti, Bratislava, Kiev (destinaţie pentru care se aşteaptă confirmarea din partea autorităţilor) şi Vilnius şi cu trei destinaţii de relaxare: Lyon şi Nisa în Franţa şi Lamezia Terme în Italia.

Varşovia este capitala şi cel mai mare oraş din Polonia, cu o istorie bogată, dar în acelaşi timp o metropolă cosmopolită şi modernă. Arhitectura variată reflectă istoria lungă şi turbulentă a oraşului, de la biserici gotice şi palate neoclasice la zgârie nori moderni. Varşovia găzduieşte multe instituţii naţionale şi agenţii guvernamentale, dar şi multe companii locale şi internaţionale. Locurile pentru zborurile Bucureşti – Varşovia sunt deja disponibile şi pot fi rezervate pe wizzair.com de la doar 29.99 euro, pe un singur segment, cu toate taxele obligatorii incluse.

Potrivit informaţiilor trimise de reprezentanţii companiei, Wizz Air va opera zboruri spre Varşovia din 30 iunie 2017, în zilele de luni, miercuri, vineri, duminică.

Primul zbor WIZZ de la Bucureşti a avut loc în 2007, iar de atunci compania a dezvoltat constant reţeaua de rute din România, în prezent operând pe 123 de rute, spre 54 de destinaţii, de la 10 aeroporturi locale.

Compania va creşte flota alocată pieţei locale la 20 de aeronave, inclusiv 4 aeronave noi ultraeficiente Airbus A321, cu 230 de locuri,  până la sfârşitul lui 2016. De-a lungul acestui an, Wizz a anunţat şi a început deja 30 de rute noi, ce vor face legătura dintre România şi restul Europei, inclusiv prima cursă internă a companiei care conectează Bucureştiul de Cluj–Napoca, deschizând astfel, o nouă etapă în transportul aerian din ţara noastră. În ultimele 12 luni (până la 30 septembrie), compania a transportat mai mult de 5.5 milioane de pasageri spre şi dinspre ţara noastră.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.