WIKILEAKS: Basescu le-a transmis americanilor ca Romania renunta la 80% din datoria istorica a Irakului de 2,6 miliarde USD

Postat la 29 martie 2011 9 afişări

Presedintele Traian Basescu le-a comunicat diplomatilor americani, in 2005, ca Romania a acceptat sa renunte la 80% din datoria istorica de 2,6 miliarde USD pe care trebuia sa o primeasca de la Irak, potrivit unor telegrame atribuite ambasadei, obtinute de Wikileaks si publicate de Kamikaze.

Potrivit documentului, presedintele Traian Basescu a informat o echipa condusa de ambasadorul Richard Jones, consilier al Secretarului si Coordonatorului Politicii pentru Irak, la 21 iulie 2005, ca Romania isi respecta neconditionat angajamentul de a-si mentine trupele in Irak.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Romania,
Basescu,
WIKILEAKS
/actualitate/wikileaks-basescu-le-a-transmis-americanilor-ca-romania-renunta-la-80-din-datoria-istorica-a-irakului-de-2-6-miliarde-usd-8108353
8108353
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.