"Weekend-urile combinate", noutatea acestei veri pe LITORAL

Postat la 02 mai 2013 31 afişări

Preşedintele Asociaţiei Litoral - Delta Dunării, Corina Martin, a anunţat, miercuri seară, că "noutatea" acestui sezon estival va fi lansarea "weekend-urilor combinate", ceea ce înseamnă că în cluburile din Mamaia vor susţine spectacole DJ din Miami, Dubai, Hong Kong şi Milano.

"Weekend-urile combinate", noutatea acestei veri pe LITORAL

 "Poate că noutatea va fi faptul că lansăm weekend-urile combinate Mamaia - Miami, Mamaia - Dubai, Mamaia - Hong Kong, Mamaia - Milano. (...) Într-un club din Mamaia vin DJ din oraşul respectiv, noi facem show-ul nostru, ei fac show-ul lor şi în general promovăm ambele destinaţii", a declarat Corina Martin, după lansarea oficială a melodiei dedicate staţiunii Mamaia.

Ea a precizat că aceste spectacole vor avea loc în lunile iulie şi august.

Corina Martin a mai spus că intenţionează să organizeze un carnaval al staţiunii Mamaia la Bucureşti pentru atragerea unui număr şi mai mare de turişti pe litoral.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/weekend-urile-combinate-noutatea-acestei-veri-pe-litoral-10832552
10832552
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.