Warren Buffett are restanţe la Fisc de 366 mil.dolari

Postat la 12 martie 2012 14 afişări

Autorităţile SUA au cerut în instanţă taxe neplătite şi penalităţi de 366 de milioane dolari de la compania aeriană NetJets, deţinută de Berkshire Hathaway, vehiculul financiar al miliardarul Warren Buffett, unul dintre cei mai cunoscuţi susţinători ai creşterii impozitelor pentru milionari în SUA.

NetJets a dat în judecată în noiembrie statul din cauză că autorităţile federale i-ar fi impus greşit taxe, dobânzi şi penalităţi de 642,7 milioane de dolari, potrivit Bloomberg. Statul american a deschis un alt proces în care a respins acuzele NetJets, susţinând că patru divizii ale companiei datorează taxe neplătite şi penalităţi de 366 milioane de dolari. Buffet, cu o avere de 44 miliarde de dolari, este al treilea în topul Forbes al celor mai bogaţi oameni din lume.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financiar,
buffett,
fisc,
Berkshire Hathaway
/actualitate/warren-buffett-are-restante-la-fisc-de-366-mil-dolari-9389580
9389580
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.