WalletBuzz a atins 10.000 de utilizatori

Autor: Anca Barbulescu Postat la 23 aprilie 2013 88 afişări

WalletBuzz, plicaţia pentru telefoane mobile inteligente ce poate fi folosită de companii drept platformă de mobile marketing, a fost descărcată în primele şase luni de la lansare de peste 10.000 de utilizatori şi este folosită de 35 de comercianţi.

WalletBuzz a atins 10.000 de utilizatori

Aplicaţia Wallet Buzz este disponibilă în acest moment pe telefoanele cu sisteme de operare Android şi iOS. Ea permite comercianţilor să se promoveze şi să facă oferte clienţilor care o folosesc, iar utilizatorilor le oferă posibilitatea de a căuta promoţii în funcţie de oraşul în care se află şi de categoriile de produse de care sunt interesaţi.

Utilizatorii pot naviga prin cele şase categorii ale aplicaţiei (Restaurants & Bars,  Health & Beauty, Fashion, Electronics & Retail, Auto, Financial & Business), găsind brandurile de interes şi cât de aproape sunt locaţiile pe care le frecventează, sau pot fi înştiinţaţi de ofertele acestora în momentul în care trec prin zona unui comerciant (mesaj de tip push). În acelaşi timp, utilizatorii pot beneficia de un voucher generat automat, care nu trebuie tipărit, ci prezentat la comerciant direct de pe telefon.

Dezvoltatorii Wallet Buzz au în plan să lanseze aplicaţia pentru Blackberry şi Windows Phone până la sfârşitul acestui an.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/walletbuzz-a-atins-10-000-de-utilizatori-10785927
10785927
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.