Wall Street Journal: Bruxelles-ul încă mai are cărţi de jucat împotriva corupţiei şi nepotismului de la Bucureşti. Deriva României poate fi ireversibilă

Postat la 10 august 2012 47 afişări

Bruxelles-ul are un cuvânt de spus la Bucureşti în privinţa sprijinului economic pe care îl oferă, iar dacă Uniunea Europeană (UE) nu îşi menţine vigilenţa şi nu este pregătită să îşi impună regulile, deriva României poate fi ireversibilă, comentează Wall Street Journal în pagina electronică.

România a făcut obiectul unui interes tot mai mare în ultimii ani, în contextul în care Bucureştiul a acţionat pentru a reduce sectorul de stat supradimensionat şi pentru a ameliora competitivitatea, însă corupţia din prezent şi apariţia unei crize politice "încâlcite" ameninţă să arunce ţara înapoi într-o zonă economică periculoasă, scrie Tom Gallagher într-un comentariu intitulat "UE nu îşi poate ignora problema din România", în care subliniază că Bruxelles-ul încă mai are "cărţi de jucat împotriva corupţiei şi nepotismului de la Bucureşti", scrie Wall Street Journal.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
wsj,
bruxelles,
coruptie,
nepotism,
comentariu
/actualitate/wall-street-journal-bruxelles-ul-inca-mai-are-carti-de-jucat-impotriva-coruptiei-si-nepotismului-de-la-bucuresti-deriva-romaniei-poate-fi-ireversibila-9937563
9937563
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.