VREMEA va fi răcoroasă în weekend: Ce temperaturi se vor înregistra în Bucureşti, la munte şi la mare

Postat la 31 mai 2013 46 afişări

Sâmbătă, în vestul, nordul şi centrul ţării, VREMEA va fi răcoroasă pentru această dată. Vor fi înnorări temporar accentuate şi mai ales în cursul zilei se vor semnala averse şi descărcări electrice, pe arii relativ extinse în Banat, Crişana, Maramureş, Transilvania, zona de munte, local în Moldova şi vestul Olteniei.

VREMEA va fi răcoroasă în weekend: Ce temperaturi se vor înregistra în Bucureşti, la munte şi la mare

În restul teritoriului, vremea va fi apropiată de normalul termic. Cerul va fi variabil şi doar izolat vor fi ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sud-estul teritoriului şi pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 şi 27 de grade, iar cele minime între 7 şi 16 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vremea-va-fi-racoroasa-in-weekend-ce-temperaturi-se-vor-inregistra-in-bucuresti-la-munte-si-la-mare-10914900
10914900
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.