Vremea se va menţine foarte caldă şi după expirarea celor două coduri de caniculă

Postat la 31 iulie 2017 108 afişări

Vremea se menţine foarte caldă, la nivelul întregii ţării, şi după expirarea celor două coduri de caniculă, emise de meteorologi începând de marţi până joi, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, Dinu Mărăşoiu, din cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

Vremea se va menţine foarte caldă şi după expirarea celor două coduri de caniculă

În partea a doua a săptămânii, căldura va persista, temperaturile rămânând ridicate. De obicei, apropierea aerului tropical duce la apariţia de vijelii şi fenomene asociate instabilităţii, precizează sursa citată.

Conform ANM, după ieşirea din vigoarea a celor două coduri - Galben şi Portocaliu - temperaturile se vor situa în jurul valorii de 35 de grade Celsius, la nivelul întregii ţări.

Meteorologii au emis, luni, avertizări Cod Galben şi Portocaliu, valabile de marţi, 1 august, şi până joi, 3 august, perioadă în care maximele vor ajunge la 39 de grade Celsius.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.