VREMEA se anunţă frumoasă în week-end. Temperaturile de la sfârşitul săptămânii

Postat la 10 mai 2013 15 afişări

În ţară, sâmbătă, vremea va fi predominant frumoasă şi mai caldă decât în mod normal la această dată, iar cerul va fi mai mult senin. Pe parcursul nopţii, în regiunile vestice şi sud-vestice, vor fi unele înnorări, însă doar izolat se vor semnala averse şi descărcări electrice.

VREMEA se anunţă frumoasă în week-end. Temperaturile de la sfârşitul săptămânii

 Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la începutul intervalului în deltă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 şi 30 de grade, iar cele minime între 7 şi 17 grade, mai coborâte în depresiuni, până spre 2 grade.

În Bucureşti, sâmbătă, vremea va fi frumoasă şi mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 11...13 grade, uşor mai coborâtă la periferie.

La munte, sâmbătă, vremea va fi în general frumoasă şi se va menţine caldă. Cerul mai mult senin ziua, va prezenta unele înnorări în partea a doua a intervalului în zona Carpaţilor Occidentali unde doar izolat se vor semnala averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vremea-se-anunta-frumoasa-in-week-end-temperaturile-de-la-sfarsitul-saptamanii-10870106
10870106
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.