VREMEA până pe 11 august. Cât de cald va fi în fiecare regiune a ţării

Postat la 29 iulie 2013 72 afişări

Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice şi a precipitaţiilor ce se vor produce în intervalul 29 iulie - 11 august, în fiecare regiune a ţării. Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia.

VREMEA până pe 11 august. Cât de cald va fi în fiecare regiune a ţării

 Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

BANAT

La începutul intervalului, media temperaturilor maxime va scădea de la 38...40 de grade, spre 30 de grade Celsius, dar între 1 şi 6 august va creşte treptat, atingând 35…36 de grade Celsius. Începând din 7 august, vremea se va răcori uşor dar se va menţine călduroasă până la sfârşitul intervalului de prognoză, când media regională a temperaturilor maxime va fi de 32 de grade Celsius. În prima săptămână, media regională a temperaturilor minime va fi în scădere până la 16 grade Celsius, valoare ce se va atinge pe 1 august, apoi va marca o creştere uşoară spre 19 grade Celsius.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vremea-pana-pe-11-august-cat-de-cald-va-fi-in-fiecare-regiune-a-tarii-11171980
11171980
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.