VREMEA în weekend: Prognoza meteo în ţară, în Bucureşti, la munte şi la mare

Postat la 30 mai 2014 35 afişări

Sâmbătă, valorile termice vor continua să scadă în cea mai mare parte a ţării, astfel încât vor caracteriza o vreme răcoroasă, chiar rece pentru această dată în vest şi nord-vest.

VREMEA în weekend: Prognoza meteo în ţară, în Bucureşti, la munte şi la mare

Instabilitatea atmosferică va fi accentuată în jumătatea de nord-est a teritoriului,  precum şi în zonele de deal şi munte, unde vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Cantităţile de apă vor depăşi local 25...30 l/mp şi izolat 50 l/mp şi vor mai fi posibile căderi de grindină. În restul teritoriului cerul va fi temporar noros, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse. Temperaturile maxime vor fi de la 13...15 grade în Dealurile de Vest până la 22 de grade în estul extrem, iar cele minime se vor încadra între 7 şi 17 grade.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vremea-in-weekend-prognoza-meteo-in-tara-in-bucuresti-la-munte-si-la-mare-12666816
12666816
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.