VREMEA în weekend: Ce temperaturi vor fi în ţară, în Bucureşti, la munte şi la mare

Postat la 14 iunie 2013 53 afişări

Sâmbătă, vremea va fi uşor instabilă în ţară. Cerul, variabil, va prezenta înnorări temporar accentuate mai ales după-amiaza şi în primele ore ale nopţii. Local în zona de munte, în estul şi sud-estul ţării şi pe arii restrânse în rest se vor semnala averse, însoţite de descărcări electrice şi de intensificări de scurtă durată ale vântului.

VREMEA în weekend: Ce temperaturi vor fi în ţară, în Bucureşti, la munte şi la mare

 Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 şi 31 de grade, iar cele minime între 10 şi 21 de grade.

Duminică, valorile de temperatură vor fi în creştere, vremea devenind călduroasă în vestul şi în sudul ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza în jumătatea estică a teritoriului şi în zona de munte, unde izolat vor fi ploi de scurtă durată însoţite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 şi 33 de grade, iar cele minime în general între 12 şi 21 de grade.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vremea-in-weekend-ce-temperaturi-vor-fi-in-tara-in-bucuresti-la-munte-si-la-mare-10968299
10968299
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.