Vrei sa te angajezi la UE? Cum sa parcurgi cu succes etapele selectiei! Urmareste videochatul incont.ro de vineri, de la ora 13.00!

Postat la 18 noiembrie 2010 19 afişări

Vrei sa-ti faci o cariera intr-o institutie a Uniunii Europene si nu stii de unde sa incepi? Ti se pare ca procesul de selectie este prea complicat si ca nu ai sanse sa obtii un job? Nu stii care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmezi?

La toate aceste intrebari, precum si la altele legate de posturile scoase la concurs in institutiile UE, iti raspunde Alin Ghizasan, project manager la Euroconcurs, in cadrul videochatului incont.ro de vineri, de la ora 13.00.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
videochat,
incont.ro,
Uniunea Europena
/actualitate/vrei-sa-te-angajezi-la-ue-cum-sa-parcurgi-cu-succes-etapele-selectiei-urmareste-videochatul-incont-ro-de-vineri-de-la-ora-13-00-7729691
7729691
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.