Vrei să te angajezi la stat şi să devii bugetar? Iată ce locuri de muncă sunt disponibile

Postat la 15 iunie 2022 80 afişări

Vrei să te angajezi la stat şi să devii bugetar? Iată ce locuri de muncă sunt disponibile

Direcţia Regională Vamală Bucureşti, din cadrul Autorităţi Vamale Române (AVR) scoate la concurs zeci de posturi pentru funcţiile de execuţie şi de conducere vacante din cadrul DRV Bucureşti, conform unui comunicat recent de pe site-ul instituţiei.

„AVR (...) organizează la sediul instituţiei din municipiul Bucureşti, str. Alexandru Ivasiuc, nr. 34-40, bloc 5, şi la sediul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa din municipiul Constanţa, Incinta Port Constanţa, Clădirea Bursa Nouă, un concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unor funcţii publice de execuţie vacante”, conform anunţului de concurs de pe site-ul instituţiei.

Lista posturilor scoase la concurs poate fi consultată AICI

Calendarul de desfăşurare a concursului pentru ocuparea funcţiilor publice de execuţie vacante:

1. proba scrisă, în data de 08 iulie 2022, ora 1000, sediul Autorităţii Vamale Române şi Biroului Vamal de Frontieră Constanţa;

2. proba interviu, în termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise, doar acei candidaţi care au obţinut la proba scrisă minimum 50 puncte pentru funcţiile de execuţie şi respectiv, 70 puncte pentru funcţiile de conducere.

Dosarele de înscriere la concurs se depun la sediul Autorităţii Vamale Române din mun. Bucureşti, str. Alexandru Ivasiuc nr.34-40, bl.5 şi respectiv la sediul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa, Incinta Port Constanţa, Clădirea Bursa Nouă, în termen de 20 zile de la data publicării anunţului, respectiv în perioada 08-27 iunie 2022, inclusiv, ţinând cont de locul de depunere precizat în Anexa nr. 1.

Dosarul de înscriere la concurs poate fi depus şi prin intermediul serviciilor poştale/de curierat, până cel târziu la data de 27 iunie 2022- data poştei, în copie legalizată.

Anunţul privind concursul poate fi consultat AICI

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
locuri de munca

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.