Vrei să te angajezi la stat şi să devii bugetar? Iată ce locuri de muncă sunt disponibile

Autor: Cosmin Pirv Postat la 25 ianuarie 2022 5388 afişări

Vrei să te angajezi la stat şi să devii bugetar? Iată ce locuri de muncă sunt disponibile

Ministrul de Interne Lucian Bode a anunţat că numărul de locuri alocat unităţilor de învăţământ militar din subordinea instituţiei a fost majorat, ceea ce va contribui la reducerea deficitului, care ajunge la 30.000 de posturi.

Ministrul de Interne a anunţat că Guvernul a aprobat miercuri un proiect de hotărâre privind aprobarea cifrelor de şcolarizare pentru învăţământul superior de stat, în anul şcolar 2021 2022.

Conform acestuia, numărul locurilor în învăţământul militar aflat în subordinea MAI ajunge astfel la 5.559.

„Deci se suplimentează numărul de locuri în învăţământul postliceal militar organizat de către Ministerul Afacerilor Interne cu 2668 de locuri, ceea ce va contribui la efortul nostru de a reduce deficitul de resurse umane cu care ne confruntăm”, a spus Lucian Bode.

Acesta a precizat că în prezent aproape 30.000 de posturi nu sunt ocupate la nivelul MAI.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
deficit,
mai,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.