Vosganian: Băsescu nu vrea ca zeiţa justiţiei să fie legată la ochi, ci oamenii. Luptă pentru ai săi

Postat la 06 ianuarie 2013 15 afişări

Vicepreşedintele PNL, Varujan Vosganian, susţine că preşedintele Traian Băsescu se luptă pentru oamenii săi şi doreşte ca nu "zeiţa justiţiei" să fie legată la ochi, ci cetăţenii, dezbaterea din ultimele zile arătând că unii sunt în continuare deasupra legilor pe care le aplică.

"În ce priveşte justiţia, breasla judecătorilor şi a procurorilor, dezbaterea este excesiv personalizată. Nu discutăm de legi, ci de oameni. Asta înseamnă că, din păcate, oamenii (unii dintre ei) sunt, în continuare deasupra legilor. Înseamnă că legile sunt după chipul şi asemănarea oamenilor care le aplică. Şi osârdia cu care preşedintele luptă pentru oamenii săi, arată că, din păcate el vrea un sistem în care nu zeiţa justiţiei, ci oamenii să fie legaţi la ochi", scrie Vosganian pe blog.

El susţine că în cei opt ani de mandat şeful statului a avut două teme predilecte, justitia şi repectiv serviciile de informaţii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Vosganian,
Băsescu,
justiţiei
/actualitate/vosganian-basescu-nu-vrea-ca-zeita-justitiei-sa-fie-legata-la-ochi-ci-oamenii-lupta-pentru-ai-sai-10432698
10432698
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.