Volksbank simplifică oferta de conturi curente pentru persoane fizice

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 06 octombrie 2011 28 afişări

Volksbank România îşi relansează produsele destinate operaţiunilor bancare curente ale persoanelor fizice, simplificând oferta, care va conţine doar trei tipuri de conturi curente, faţă de şase tipuri de conturi curente, câte includea oferta anterioară.

Oferta de bază (contul de salarii) include un cont de salariu în lei şi un cont de card, ambele fiind gratuite. Pentru clienţii care utilizează frecvent serviciile bancare vor fi disponibile si aplicaţiile de mobile banking, notificări prin SMS şi Direct Debit (contul Gold).

"Contul de salarii răspunde nevoilor angajatului mediu din România, care are o interacţiune limitată cu băncile: îşi primeşte salariul pe card şi face retrageri de la bancomate", precizează Lucian Cojocaru, vicepreşedintele Volksbank România.

"Costurile sunt un criteriu important pentru un astfel de client, de aceea, pentru contul de salarii, Volksbank a renunţat la taxa de deschidere şi la cea de administrare lunară a conturilor, iar retragerile de la bancomatele Volksbank sunt scutite de comision", adaugă Cojocaru.

Noua ofertă de conturi curente pentru persoane fizice mai include contul Simplu şi contul Gold. Costul lunar de gestiune a contului este de 3 lei pe lună.

Contul Gold, ce va fi lansat în perioada următoare, va include facilităţile contului Simplu, la care se adaugă mobile banking, notificare prin SMS, asigurări de călătorie, precum şi bonificarea unei dobânzi superioare.

Volksbank România, deţinută de Volksbank International AG, divizia est-europeană a grupului austriac Österreichische Volksbanken-AG, s-a reîntors la profit după primele şapte luni ale anului, înregistrând un rezultat net de 6,16 milioane euro conform standardelor contabile internaţionale. La sfârşitul lui iulie, activele Volksbank România se ridicau la 4,8 miliarde de euro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/volksbank-simplifica-oferta-de-conturi-curente-pentru-persoane-fizice-8843464
8843464
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.