Volksbank România reporneşte creditarea, după 2 ani de pauză

Postat la 14 septembrie 2011 14 afişări

Volksbank România reporneşte creditarea prin lansarea împrumutului "Casa", destinat achiziţiei de locuinţe, primul produs de acest gen după o pauză de aproape 2 ani în activităţile de creditare, a anunţat miercuri banca.

Creditul este disponibil atât în euro, cât şi în lei, la dobânzi de 6,98% pentru împrumuturile în monedă europeană şi de 9,61% pentru lei. Dobândă este variabilă în funcţie de indicatorii EURIBOR şi ROBOR, se arată într-un comunicat al băncii.

Dobânda la creditul Casa este actualizată la fiecare trei luni pentru creditele în euro, în funcţie de valoarea indicatorului Euribor la trei luni. Pentru împrumuturile în lei, dobânda se actualizează semestrial, în funcţie de fluctuaţiile indicatorului Robor la şase luni.

Marja aplicată dobânzilor de referinţă este fixă pe toată durata contractului, de 5,45% la euro şi 2,95% pentru împrumuturile în lei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Volksbank,
creditare,
banca
/actualitate/volksbank-romania-reporneste-creditarea-dupa-2-ani-de-pauza-8748649
8748649
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.