Volksbank a tăiat până la o jumătate de procent din dobânzile plătite la depozite

Autor: Ciprian Botea Postat la 31 ianuarie 2013 19 afişări

Volksbank, o bancă de top zece controlată de grupul austriac cu acelaşi nume, a redus cu până la o jumătate de punct procentual dobânzile la depozitele în lei atrase de la populaţie, noile bonificaţii fiind cuprinse în intervalul 5,5-6,25% pe an.

Volksbank, o bancă de top zece controlată de grupul austriac cu acelaşi nume, a redus cu până la o jumătate de punct procentual dobânzile la depozitele în lei atrase de la populaţie, noile bonificaţii fiind cuprinse în intervalul 5,5-6,25% pe an. Cea mai mare dobândă, de 6,25% pe an, este plătită pentru sumele atrase pe o perioadă de un an, în timp ce depozitele cu scadenţa la o lună sunt bonificate cu 5,5% pe an. Clienţii care constituie depozite prin intermediul platformei de internet banking primesc un bonus de dobândă de 0,25% pe an la lei şi 0,15% pe an la euro. Şi la depozitele în euro banca a operat reduceri între 0,25 şi 0,4 puncte procentuale. Noile dobânzi variază între 3,25% şi 4,15% pe an în funcţie de scadenţă, fiind printre cele mai mari din piaţă. Mai multe bănci au ajustat dobânzile plătite la depozite de la începutul anului, în prezent mai existând pe piaţă foarte puţine oferte cu dobânzi de peste 6% pe an la lei şi peste 4% pe an la euro.

Alte stiri pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Volksbank,
dobânzi,
depozite
/actualitate/volksbank-a-taiat-pana-la-o-jumatate-de-procent-din-dobanzile-platite-la-depozite-10534732
10534732
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.