Vodafone ne face cadou de Craciun iPhone 4G

Autor: Roxana Cristea Postat la 18 noiembrie 2010 27 afişări

Operatorul de telefonie mobila Vodafone va lansa comercial iPhone 4G inainte de sarbatorile de Craciun, potrivit Lilianei Solomon, directorul executiv al companiei. “Vom lansa iPhone 4G pana in sarbatorile de Craciun”, a spus aceasta, fara a oferi data exacta si detalii despre pret.

iPhone 4G are ecran OLED, baterie care poate fi schimbata si permite videochat-ul. Ecranul OLED (in limba engleza "Organic Light-Emitting Diode") se deosebeste de cele folosite in prezent prin faptul ca e mai subtire, mai luminos si ofera o imagine mai buna.

In plus, dispozitivul are si un processor dual-core, o noua grafica si o camera foto mai buna decat modelele anterioare. La Orange, cel mai mare operator de telefonie mobila din Romania, iPhone 4 este disponibil la preturi care variaza intre 249 şi 575 de euro, in functie de abonament

BUSINESS Magazin scria acum doua saptamani ca cele mai reduse costuri de fabricare a iPhone 4G sunt inregistrate in fabricile din Shenzhen, un orasel din sudul Chinei, detinut de Hon Hai Group of Taiwan, cea mai mare fabrica de electronice din Asia, care are aproximativ 800.000 de angajati in China si contracte cu Apple, HP si Dell. Aici, muncitorii sunt platiti cu mai putin de un dolar pe ora sa asambleze si sa ambaleze produsele pentru cele mai cunoscute branduri din lume.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iPhone,
craciun,
Vodafone
/actualitate/vodafone-ne-face-cadou-de-craciun-iphone-4g-7729798
7729798
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.