Vodafone desfiinţează 500 de locuri de muncă în Germania şi mută operaţiuni în România şi India

Postat la 16 aprilie 2013 27 afişări

Grupul britanic Vodafone va desfiinţa 500 de locuri de muncă la divizia din Germania, urmând să transfere părţi ale principalelor operaţiuni regionale în România şi operaţiuni de IT în India, potrivit unui document intern transmis angajaţilor germani.

Vodafone desfiinţează 500 de locuri de muncă în Germania şi mută operaţiuni în România şi India

 Scrisoarea către angajaţi, semnată de directorul general al Vodafone Germania, Jens Schulte-Bockum, nu menţionează numărul de posturi care urmează să fie transferate în România şi în India, scrie Bloomberg.

"Presiunea comercială creşte", iar reglementarea la nivelul industriei "este ostilă investiţiilor de ani buni", a scris Schulte-Bockum.

De asemenea, Vodafone va reduce salariile entry-level şi va înfiinţa un centru de servicii pentru clienţi, a adăugat şeful Vodafone Germania.

Vodafone România este al doilea operator local de telefonie mobilă, cu 8,122 milioane de clienţi la finele anului 2012.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vodafone-desfiinteaza-500-de-locuri-de-munca-in-germania-si-muta-operatiuni-in-romania-si-india-10752089
10752089
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.