Vladimir Putin şi Dmitri Medvedev participă la manifestaţia organizată la Moscova de 1 Mai

Postat la 01 mai 2012 16 afişări

Preşedintele ales Vladimir Putin şi preşedintele în exerciţiu Dmitri Medvedev au participat la manifestaţia pro-Kremlin organizată de 1 Mai şi care a mobilizat 120.000 de persoane la Moscova, cu mai puţin de o săptămână înaintea învestiturii.

Poliţia a estimat la 120.000 numărul manifestanţilor la începutul reuniunii, convocate de sindicatele pro-Kremlin şi care are loc pe strada Tverskaia, principala arteră din centrul Moscovei care duce spre palatul prezidenţial, potrivit serviciului de presă al poliţiei capitalei. Putin şi Medvedev, care participă pentru prima dată la defilarea de 1 Mai, li s-au alăturat manifestanţilor în piaţa Manej, lângă Kremlin, potrivit imaginilor dfifuzate de televiziunea rusă. Acest eveniment are loc cu mai puţin de o săptămână înaintea învestiturii din 7 mai a lui Vladimir Putin, ales preşedinte cu aproape 64 la sută din voturi la 4 martie în condiţii controversate şi în pofida unei mişcări de contestare.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vladimir-putin-si-dmitri-medvedev-participa-la-manifestatia-organizata-la-moscova-de-1-mai-9583957
9583957
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.