Vladimir Putin justifică decizia de a candida la preşedinţie, asemănându-se cu Roosevelt şi de Gaulle

Postat la 18 octombrie 2011 9 afişări

Premierul Rusiei, Vladimir Putin, a justificat, luni, intenţia sa de a candida la preşedinţie, comparându-se cu Roosevelt şi de Gaulle şi afirmând că a luat măsuri solide într-o ţară care "atârnă de un fir".

" Aş evita să spun că situaţia nu poate fi mai rea. Este suficient să luăm două-trei măsuri eronate şi totul s-ar prăbuşi atât de rapid că nici nu ne-am dat seama. Totul atârnă de un fir ", a spus Putin. "În condiţiile în care ne confruntăm cu ameninţări enorme, precum însăşi existenţa statului, atunci trebuie să mai strângem şuruburile, ca să o spun franc, şi să introducem mecanisme dure, în special la nivel politic ", adaugă premierul Rusiei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rusia,
putin,
candidatura,
presedintie
/actualitate/vladimir-putin-justifica-decizia-de-a-candida-la-presedintie-asemanandu-se-cu-roosevelt-si-de-gaulle-8876889
8876889
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.