Vladimir Putin a discutat la telefon cu David Cameron despre Siria. Putin: Nu există dovezi privind un atac chimic al Damascului

Postat la 27 august 2013 34 afişări

Preşedintele rus, Vladimir Putin, i-a spus premierului britanic David Cameron că încă nu există o dovadă că regimul sirian a folosit arme chimice împotriva rebelilor în Siria, a anunţat luni serviciul de presă al premierului.

Vladimir Putin a discutat la telefon cu David Cameron despre Siria. Putin: Nu există dovezi privind un atac chimic al Damascului

 În cadrul unei convorbiri telefonice între cei doi lideri, Putin a spus: "ei nu au dovezi nici privind utilizarea armelor chimice, nici cine ar fi responsabil", potrivit unui purtător de cuvânt al Downing Street.

Cameron a reiterat că sunt "puţine îndoieli" că regimul de la Damasc a desfăşurat un atac chimic, miercuri, în apropiere de Damasc, potrivit unui rezumat al conversaţiei între cei doi oficiali.

Şeful Guvernului britanic a emis îndoieli cu privire la capacitatea rebelilor de a desfăşura un astfel de atac şi a dezvăluit că regimul a lansat o mare ofensivă asupra zonei în zilele precedente.

"Regimul a împiedicat, de asemenea, accesul ONU imediat (în zonă după presupusul atac chimic), ceea ce sugerează că ei au ceva de ascuns", a argumentat el pe lângă preşedintele Putin.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vladimir-putin-a-discutat-la-telefon-cu-david-cameron-despre-siria-putin-nu-exista-dovezi-privind-un-atac-chimic-al-damascului-11274268
11274268
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.