Vladimir Putin a anunţat că a înregistrat primul vaccin din lume împotriva coronavirusului. Preşedintele rus a precizat că fiica sa a primit deja vaccinul

Postat la 11 august 2020 1394 afişări

Vladimir Putin a anunţat că a înregistrat primul vaccin din lume împotriva coronavirusului. Preşedintele rus a precizat că fiica sa a primit deja vaccinul

Vladimir Putin a anunţat ca Rusia a înregistrat primul vaccin împotriva noului coronavirus. Ministerul Sănătăţii din Rusia a aprobat acest prim vaccin. Preşedintele rus a precizat că fiica sa a primit deja vaccinul.

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a anunţat că primul vaccin din lume împotriva noii infecţii cu coronavirus a fost înregistrat în Rusia, în această dimineaţă.

”Un vaccin contra coronavirusului a fost înregistrat pentru prima dată în această dimineaţă. Formează imunitatea necesară, a trecut toate verificările necesare,” a spus şeful statului la o întâlnire cu membrii guvernului, potrivit life.ru.

Vladimir Putin, a mai spus că Ministerul Sănătăţii din Rusia a aprobat acest prim vaccin împotriva coronavirusului, adăugând că fiica sa a fost deja vaccinată.

La rândul său, ministrul Sănătăţii, Mikhail Murashko, a menţionat că acest vaccin, dezvoltat de Centrul de cercetări Gamaleya, şi-a confirmat eficacitatea şi siguranţa

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vaccin,
inregistrare,
vladimir putin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.