Vladescu: Din fiecare miliard incasat la privatizarea BCR trebuia sa avem 100 km de autostrada

Postat la 02 aprilie 2010 8 afişări

Fiecare milliard de euro incasat din privatizarea BCR ar fi trebuit utilizat pentru constructia a 100 de kilometri de autostrada, asa cum a fost planificat la momentul vanzarii, dar ideea a fost abandonata, sustine ministrul Finantelor Publice, Sebastian Vladescu.

"Asta a fost conceptia la momentul acela, dar din pacate ea a fost abandonata, dar ar fi trebuit ca pentru fiecare miliard din banii aia sa vedem 100 de kilometri de autostrada. Si poate atunci puteam sa spunem: aici sunt banii din privatizarea BCR si am schimbat 60% din actiuniule BCR pe 300 de km de autostrada", a afirmat Vladescu, la intalnirea ZF Expert - Cum repornim economia.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vladescu-din-fiecare-miliard-incasat-la-privatizarea-bcr-trebuia-sa-avem-100-km-de-autostrada-5799311
5799311
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.